Neem vrijblijvend contact met me op:
0625 222 829 of
info@tuinenlandschapsdokter.nl

Tennisbaan op de Zunneborgh Diepenveen

De tennisbaan in Diepenveen moest verhuizen naar een bestaand sportpark. Op het zunneborgh sportcomplex zijn de volgende sporten ondergebracht :voetbal, handbal, tafeltennis en Jeue de Boule. Een voetbalveld met als ondergrond gras zal vervangen worden door een kunstgrasveld, een nieuw grasvoetbalveld zal in de naburige wei worden aangelegd en de derde grasvoetbalveld zal plaats maken voor de tennisvereniging met 6 banen en een mini tennisveldje. Uiteindelijk zal er één clubhuis gebouwd worden voor alle  sporten. De wens van de buurt was dat de parkeergelegenheid uitgebreid zou worden, zodat op de toegangsweg geen verkeerhinder zou ontstaan. Met deze gegevens heb ik een plan gemaakt die voor iedereen aanvaardbaar was.

De gemeente stond er zeer positief tegenover ondanks de grote bezwaren van de buurt, die zich bekommerde om geluids- en lichtoverlast.  De mogelijke overlast is onderzocht, met een heel aantal aanbevelingen, die makkelijk in een ontwerp konden worden verwerkt. Uiteindelijk is de tennispark er niet gekomen, omdat een andere tennisclub in de buurt op hield te bestaan en daardoor gelegenheid gaf voor de Diepenveense club op haar banen te spelen.

Desondanks is het plan goed doordacht moet uitstekende afwatering, goede technologische lichtvoorziening, geluidswallen en banen die prachtig verscholen liggen in het groen.

deel dit project

< Terug naar het overzicht